Je exclusieve winkelinrichting in industriële stijl met kledingrekken gemaakt van waterpijpen van pamo zal inspireren!

"Kleren maken de man", zoals Bertolt Brecht bewees. Het showconcept van je showroom heeft hetzelfde effect op je klanten. Ze moeten de winkel binnenkomen en betoverd worden door de flair van je winkel- of beurspresentatie.

exclusieve winkelinrichtingen - onderscheid je van de massa en maak indruk met de bijzondere flair van je winkelinrichtingen in industrieel design. De ongewone combinatie van zwarte ronde waterleidingen als kledingroede of kledingrek blijft in gedachten. Bovendien schept het fascinerende ontwerpmogelijkheden.

tegenpolen trekken elkaar aan: Industriële look & mode - Vooral in de detailhandel, bijvoorbeeld in je kledingwinkel, staat uniciteit hoog in het vaandel. De industriële design look zet allerlei soorten mode - vooral bruidskleding of avondjurken - vakkundig in de schijnwerpers.

✓ Praktisch onverwoestbaar - De pamo. Kledingrekken voor winkelinrichting zijn perfect geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld in je winkelboetiek als kledingrek. De zwarte ronde buizen zijn gepoedercoat en daardoor slag- en krasvast. Het resultaat: elegant, stijlvol en duurzaam.

Deine exklusive Ladeneinrichtung im Industrial Style mit Kleiderständern aus Wasserrohren von pamo. begeistert

herplaatsbaar & herbruikbaar - Eén keer gebruiken en daarna niet meer? Dat gebeurt bij ons niet. De uitgekiende constructie en de hoogwaardige coating van de zwarte waterleidingen maken een maximale flexibiliteit voor je winkelinrichting mogelijk: de kledingstangen opnieuw plaatsen en verplaatsen: zonder gaten in de vloer, zonder nieuwe aankopen, maar modulair uitbreidbaar.

✓ Op maat gemaakt - individueel aangepast - De pamo. Winkelinrichtingen zijn niet van de hak op de tak: stel je winkelinrichtingen samen in industriële stijl, wij leveren individueel aangepast. Met de pamo. Kleding rail op maat wij maken je dromen waar. Althans wat betreft verbluffende industriële winkelinrichtingen.

Individueel op maat gemaakt of met werkruimte: Je kledingrailsysteem van zwartwaterbuizen van pamo. is overtuigend en trekt bovendien op magische wijze je klanten aan!

Ik wil graag individueel advies over mijn inrichting

Het is nooit te laat voor exclusiviteit:

Laat je mode stralen met kledingrekken met industrieel ontwerp

Onze kledingrailsystemen in industrieel ontwerp zijn bijzonder effectief in combinatie met hoogwaardige mode. Het eenvoudige ontwerp van de zwarte kledingrekken benadrukt duidelijk de esthetiek van de mode.

Daarom is het Industriële concept bijzonder geschikt voor exclusieve modewinkels in de detailhandel, zoals herenmode, merkmode, premium mode of bijvoorbeeld Italiaanse designermode.

Vanuit het oogpunt van design raden we de winkelinrichtingen vooral aan voor bruidskleding, avondjurken, boetieks en modewinkels met jurken in het algemeen. Waarom? Als een van de weinige leveranciers zijn de pamo. kledingrailsystemen verkrijgbaar in uitvoeringen waarmee jurken, avondjurken en bruidskleding ongecompliceerd kunnen worden opgehangen zonder dat ze over de vloer slepen. Hierdoor kunnen je afzonderlijke stukken zich bijzonder goed ontvouwen.

Bijzonder geschikt voor jurken, avondjurken, bruidskleding

Kleiderstange für lange Kleider oder Abendkleider Wandmontage
Kleiderstangen klein für Ladengeschäft im Industrial design zur Wandmontage

Winkelinrichtingen van pamo

DE SPECIALE INDUSTRIËLE DESIGN FLAIR IN JE BOETIEK OF MODEWINKEL

Combineer op een ongewone en hoogst individuele manier precies voor jouw winkelinrichting en precies volgens jouw industrieel design showconcept!

De spannende combinatie van zwarte ronde waterleidingen en je mode zal je klanten vanaf de eerste dag inspireren. Dit zijn slechts enkele van de ontwerpmogelijkheden als creatieve impuls die je hebt met het kledingrailsysteem voor winkelinrichtingen van pamo. Gebruik bijvoorbeeld de zwarte buizen als:

- Kledingrek voor winkelinrichting
- Kledingstangen voor aan de muur
- Kledingstang voor aan het plafond
- Kledingstangsystemen met houten planken

Er zijn geen grenzen aan waar het gebruikt kan worden. Persoonlijk vinden we dat de industriële look bijzonder goed past bij:

✓ Boetieks & kledingwinkels zoals merkmode, kleding, personal shopping

✓ Exclusieve en hoogwaardige mode zoals bruidsmode, designermode, avondjurken, herenmode, Italiaanse mode, topmerken

vintage stijl in het algemeen

De ongewone combinatie van zwarte ronde waterpijpen blijft in de gedachten en creëert fascinerende ontwerpmogelijkheden. Hoe ziet je winkelinterieur eruit met deze stijl? Kun je het je voorstellen?

Overleg over mijn individuele winkelontwerp in industriële stijl

Perfect productontwerp beschermt je investering

Daarom is het pamo. kledingrailsysteem optimaal afgestemd op de eisen van je modewinkel

Uw voordelen op een rij om uw investering zo effectief mogelijk te maken:

Geen olieresten op de wasrails - doordachte bedrijfsuitrusting

De kledingstangen van pamo. zijn gepoedercoat. Daardoor zijn ze absoluut langdurig stoot- en krasbestendig. De prettige bijkomstigheid: je krijgt je kleding rails zonder vervelende olieresten. Dit betekent dat de kledingstangen direct klaar zijn voor gebruik en niet eerst gereinigd hoeven te worden om de mode tegen vuil te beschermen!

Beschichtete Wasserrohre für Möbelbau Kleiderstangen aus lackierten Wasserrohren schwarze Rohre für Kleiderstange

Winkelinrichtingen voor bruidsmode

Hoogtes beschikbaar voor jurken, avondkleding, bruidskleding

Heb je ongewoon lange kledingstukken? Geen probleem! Met ons modulaire systeem bieden we ook een variant die speciaal geoptimaliseerd is voor lange kledingstukken. Zo zullen je avondjurken of bruidskleding niet op de vloer strepen en onberispelijk blijven tot je ze past.

Krasbestendig, zelfs bij gebruik met metalen hangers!

Overtuig jezelf van onze uniciteit
pamo KIM II Kleiderstange für die Wand aus schwarzen Rohren im Industrial design offenes Kleiderschrank system im Vintage look Kwerqus
Boutique Kleiderstange aus Rohren als Ladeneinrichtung

Industriële winkelinrichting voor bruidsmode

Maximale ruimte door toevoeging van vakken boven en onder + ladekasten

Vooral kleine boetiekjes of modewinkels vertrouwen op slim ruimtegebruik. Tegelijkertijd moeten de winkelinrichting en de presentatie van de kleding zo luchtig mogelijk overkomen. De perfecte plek om met de kledingrailsystemen van pamo. je showroom in te richten! De kledingstangen zijn flexibel en kunnen worden uitgebreid met vakken. Daaronder kun je uitbreiden met vakken of ladekasten. Zo maak je maximaal gebruik van de ruimte en creëer je tegelijkertijd een luchtig effect.

Kledingstangen voor winkelinrichtingen

Krasbestendig, zelfs bij gebruik met metalen hangers

De poedercoating beschermt het smetteloze uiterlijk van je winkelbeslag op lange termijn. Zelfs het gebruik van metaal Metalen kleerhangers is absoluut veilig! We zijn zo enthousiast over de kwaliteit van onze producten dat je zonder risico een van onze producten kunt testen. Test je pamo. Kledingstangsysteem (excl. maatwerk). gedurende 100 dagen. Als je besluit dat jullie niet perfect bij elkaar passen, stuur je het gewoon terug. Geen enkel risico. Vertel ons je bestelnummer en/of factuurnummer via e-mail of als brief bij de retourzending (graag als pakket). We storten 100% dvan het aankoopbedrag terug op de betalingsgegevens die bij de aankoop werden gebruikt.

Gewenste grootte

Maatwerk of verandering: pamo. past zich flexibel aan

Kledingstangen op maat zijn vaak onmisbaar, vooral voor winkelinrichtingen. Dit is natuurlijk mogelijk! Neem contact met ons op, bespreek je persoonlijke wensen en wij vinden een overtuigende en functionele oplossing met stijl en uitstraling voor jouw winkel!

De pamo. Kledingrailsysteem is goed doordacht en perfect uitgewerkt. Hierdoor kun je het systeem later modulair uitbreiden of veranderen. Wil je je winkelinrichting, je showroom veranderen? Geen probleem. Demonteer net zo gemakkelijk als je de elementen in elkaar zet en herpositioneer. Heb je een andere module nodig? Geen probleem! Gewoon opnieuw bestellen in de online shop. Heb je een reserveonderdeel nodig of wil je je kledingrails uitbreiden? Deze zijn ook handig verkrijgbaar in de DIY online shop. Weet je niet wat je moet doen? Bel of schrijf ons, wij helpen je.

Brautmode Einrichtung für lange kleider und brautmodengeschäft Kleiderstangen für Kleider
Für sehr schwere Kleidungsstücke begehbarer Kleiderschrank mit viel Stauraum und Hängemöglichkeiten offenes Kleiderschranksystem

pamo's winkelinrichting kledingrek

Stevige constructie ook voor zware en veel kleding

Veel kleding in een kleine ruimte kan veel belasting betekenen voor het kledingrailsysteem. Ook daaraan hebben we tijdens de ontwikkeling gedacht: de winkelinrichtingen van de zwarte ronde waterpijpen worden met succes gebruikt in modewinkels. Hier worden ze ook gebruikt voor zware jassen en zijn daar aantoonbaar tegen bestand zonder te wiebelen of te buigen.

De meest geschikte ShowCase hiervoor is het gebruik van onze kledingrails in een brandweerkazerne: hier hangen de zware werkjassen van de brandweermannen en -vrouwen. Het systeem komt zijn belofte na!

Adviseer me over mijn individuele winkelinrichting

Kapstokken en kledingstangen

Winkelinrichting in industriële stijl

Speciale kenmerken van de Industrial Design kledingrailsystemen voor je winkelinrichting samengevat:

ONTWERP - pamo. Kapstok van zwarte ronde waterpijpen in modern industrieel ontwerp. Eenvoudige zwarte look en toch opvallend. Minimalistisch en creatief te combineren voor je individuele inrichtingsstijl, bijvoorbeeld in je boetiek.

THROUGH - met extra ladekasten onder de kledingroede, met vakken boven en onder, ontstaat een waar ruimtewonder. De pamo. Kledingstangen zijn bijzonder geschikt voor lange kleding. In tegenstelling tot andere leveranciers schampen deze de vloer niet. Vooral bij avondjurken of bruidskleding zou dat veel te erg zijn.

AIR & LOVE - het open kledingrailsysteem brengt meer licht in je modewinkel en de prachtige kledingstukken komen nog beter tot hun recht in de spotlights.

Besondere Merkmale für Möbel im Industrial design aus Wasserohren Beschichtet

Winkelinrichting in industriële stijl

Andere kenmerken

STAAFBAAR & BRANDBAAR - de massief stalen buizen en het beslag van smeedbaar gietijzer zijn matzwart gepoedercoat en daardoor uiterst krasvast en ongevoelig. De 25,4 mm dikke metalen buizen zijn zeer veerkrachtig. Zal gegarandeerd niet buigen of wiebelen.

VERSATIEL - onze pamo. Kledingrailsystemen zijn veelzijdig. In een bruidsmodezaak, voor hoogwaardige designermode, voor herenmode of voor de boetiek.

ONGESCHIKT - door de antislip rubberen pads op de voeten is bevestiging aan de vloer niet nodig. Tegelijkertijd beschermen de pads tegen krassen op de vloer. Zelfs wandmontage is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde producten.

DUURZAAM - Het is gemakkelijk om je winkelinrichtingen op te zetten en vooral ook weer af te breken of te verplaatsen. Verfijnde winkelinrichtingen van pamo. voor een eenmalige investering en jarenlang gebruik.

Laat je winkelinrichtingen schitteren in industrieel design en overtuig met functionaliteit, duurzaamheid en buitengewone stijl!

Individuele winkelinrichtingen

We helpen je graag met plannen!

We zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden, bel of stuur een e-mail. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Patrick & Mona

Contact met ons opnemen
Patrick und Mona die beiden Gründer von pamo design