Ik heb het verkeerde onderdeel besteld en wil het graag ruilen.
Geen probleem! Stuur het verkeerde onderdeel gewoon terug met een kort bericht en je bestelnummer en bestel het juiste onderdeel in onze winkel. We sturen het dan onmiddellijk naar je op en vergoeden de kosten van het geretourneerde artikel.


Hoe weet ik de status van mijn bestelling?
Je hebt dan een e-mail van ons ontvangen met een volgnummer erbij. Je kunt dit nummer bij DHL invoeren onder"Verzending volgen" en zien waar je bestelling zich bevindt. Als je problemen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam!


Er ontbreekt iets aan mijn bestelling.
Niemand is volmaakt. De kledingrails worden met de hand ingepakt, dus soms kan er een onderdeel ontbreken. Als dit het geval is, accepteer dan onze excuses! Stuur ons gewoon een kort bericht met een beschrijving van het ontbrekende onderdeel. We sturen je het ontbrekende onderdeel onmiddellijk toe!


Ik heb mezelf gemeten.
Geen probleem! Stuur het verkeerde onderdeel gewoon terug met een bericht en je bestelnummer en bestel het juiste bij ons. We sturen het dan onmiddellijk naar je op en vergoeden de kosten van het geretourneerde artikel.


De tracking zegt nog steeds "werd elektronisch aangekondigd" wat is de reden hiervan?
Oeps, dat kan helaas gebeuren als je pakket nog op de DHL-trolley ligt. Maak je geen zorgen - het zal uiterlijk een dag later onderweg zijn! Heb je te lang gewacht? Stuur ons dan snel een berichtje.


Een van mijn onderdelen is kapot, moet ik alles terugsturen of kan ik alleen dit onderdeel ruilen?
Dat zou natuurlijk niet het geval moeten zijn. Stuur ons een e-mail (support@pamo-design.de) met je bestelnummer en een paar foto's van het defecte onderdeel. Samen zullen we zeker een oplossing vinden!


Ik heb het verkeerde systeem ontvangen.
Oh, dat kan natuurlijk niet - wees niet boos op ons! Stuur ons een kort berichtje met het bestelnummer en we sturen je meteen het juiste systeem toe.


Kan ik een ontbrekend onderdeel van je krijgen, Amazon heeft me hiervoor een afwijzing gestuurd.
Natuurlijk mag er niets ontbreken! We sturen je het ontbrekende onderdeel direct toe. Schrijf een bericht naar onze support en stuur ons je bestelnummer en het onderdeel dat ontbreekt.