Het benodigde onderdeel is niet beschikbaar in de winkel, kan ik de lengte op een andere manier bereiken?
In principe is dit mogelijk. Je hebt echter altijd een verbindingsstuk nodig dat de stangen verlengt nadat je ze hebt vastgeschroefd. Het is dan ook moeilijk een algemeen antwoord op deze vraag te geven. Als er geen haast bij is, kun je het beste wachten tot je je onderdeel weer in de winkel kunt kopen. Anders kun je hier contact met ons opnemen. We zullen zeker een oplossing voor je vinden.

Het systeem is te hoog voor de kamer, is het mogelijk een lagere te bestellen?
Helaas kunnen we momenteel geen op maat gemaakte artikelen accepteren. We hebben echter wel een rubriek op maat voor je. Als alternatief kun je de onderdelen die je nodig hebt gewoon samenstellen in het doe-het-zelf gedeelte.

Mijn poedercoating laat los.
Dit zou natuurlijk niet het geval moeten zijn. Schrijf ons gewoon een bericht en we sturen je meteen een nieuw artikel.

Welk gewicht kunnen de dwarsliggers dragen?
We hebben hier nog geen exacte kg-specificatie. Wel kunnen we zeggen dat de muur eerder zal wijken dan de staven. Je kunt zonder problemen zoveel kleren aan de roede hangen als er passen. Bij normaal gebruik voor kleding, d.w.z. zware jassen, zijn er geen problemen.

Een product is momenteel niet leverbaar, wanneer komt het weer in de winkel?
We zullen ons best doen om de onderdelen zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben. Hoe lang het duurt tot de onderdelen weer beschikbaar zijn, staat vermeld onder het betreffende product.

Zijn de palen ook in een andere kleur verkrijgbaar?
Naast de zwarte is er ook onze Limited-Edition in goud! We hebben momenteel geen andere kleuren in ons assortiment.

Kan ik een van de systemen uitbreiden met losse palen?
Dit is in ieder geval mogelijk! De beste manier om dit te doen is met een van onze ombouwsets. Afhankelijk van je wensen kun je in de winkel kiezen uit één, twee of drie dwarsliggers. Als je ideeën hiermee niet gerealiseerd kunnen worden, kun je de ontbrekende onderdelen gewoon in elkaar zetten in de doe-het-zelf sectie. Maar vergeet niet de benodigde connectoren en/of klemmen te bestellen!

Is er een truc om de schroefverbindingen helemaal in te draaien?
Vanwege de poedercoating kan het soms lastiger zijn dan bij anderen. Met wat meer moeite of de truc met een hendel zou je dit probleem moeten kunnen oplossen. De truc: Schroef een ander kort buisje in de schroefdraad en probeer de connectoren helemaal vastgeschroefd te krijgen. Als er problemen zijn met het garen die niet op deze manier kunnen worden opgelost, ruilen we het graag om! Stuur ons gewoon een e-mail met je bestelnummer en een paar foto's.

Kunnen de gouden systemen ook met hout gekocht worden?
Natuurlijk! We hebben echter geen gouden plankbeugels in ons assortiment. Je zou dus de zwarte houders moeten gebruiken.

Kunnen de korte en lange zijden van de EDGE versies worden verwisseld?
Omdat onze buizen en verbindingsstukken allemaal in elkaar passen, kun je de kanten vrij verwisselen! Je hoeft alleen maar de connectoren naar de andere kant te draaien.

Kun je een ontwerp op maat voor me samenstellen?
Helaas kunnen we momenteel geen op maat gemaakte producten accepteren. We hebben echter wel een rubriek op maat voor je. Je kunt ook gewoon de onderdelen die je nodig hebt in de doe-het-zelf sectie in elkaar zetten .

Hoe lang zijn de plankbeugels?
Afhankelijk van hoe ver je de schroefdraad indraait, is er een beetje speling. Maar je kunt rekenen op ongeveer 25 cm.

Is er een model voor zolderwoningen?
Helaas hebben we geen speciaal systeem voor zolderflats. Ons lage LIL LAS LOW kledingrek past door zijn geringe hoogte echter ook onder hogere dakhellingen. In het DIY-gedeelte kun je de bijbehorende onderdelen in elkaar zetten of eventueel buizen weglaten en op andere plaatsen bevestigen - hier ben je super flexibel!

Kan de breedte worden ingekort?
In dit geval hebben we je voorzien van je eigen op maat gemaakte ruimte. Hier vind je alle variaties die we momenteel kunnen uitvoeren. Is er hier nog steeds niets voor jou? Dan kun je gemakkelijk je eigen kledingroede maken met de DIY buizen!

Ik wil niet boren, is er een oplossing?
Natuurlijk kunnen al onze vrijstaande systemen zonder boren of bevestigen in je huis worden geplaatst.

Roesten de spijlen?
Onze speciale matzwarte poedercoating beschermt je buis tegen roest! Je kunt de stangen dus zonder problemen gebruiken in vochtige ruimtes of zelfs in de badkamer.

Is er genoeg ruimte voor hangers?
Ja, onze systemen zijn speciaal ontworpen zodat er voldoende ruimte is voor standaard kledinghangers en ze niet tegen de muur rusten.

Kan ik de buizen ook inkorten?
Je kunt dit op eigen risico proberen. Je moet er wel rekening mee houden dat je zowel handvaardigheid als het juiste gereedschap nodig hebt, zoals een 3/4 inch kraan.

Wat is de afstand tot de muur?
We hebben gekozen voor een perfect gemiddelde van 30 cm, zodat de hangers de muur niet raken, maar de kledingroede niet te ver in de kamer staat.

Zijn de borden variabel?
De bordhouders worden bevestigd met T-klemmen, die op de buis worden geschroefd en met stelschroeven worden vastgezet. Hierdoor kun je de planken op elke gewenste hoogte plaatsen.

Passen de planken ook op maatwerk?
Helaas passen de planken alleen op onze standaard afmetingen met de 93cm buizen, omdat deze al voorgeboord zijn.