Sicherheitsinformation zur LOFT (Kaufdatum ab: 15.06.2023)
Author

Patrick Block ist Gründer von pamo. und liebt Interior Design, rustikale Gestaltung und die technische Umsetzung von einzigartigen Möbelstücken.

Hallo,

mijn naam is Patrick en ik ben de oprichter van pamo Design. Helaas moet ik jullie informeren dat er individuele gevallen zijn geweest van breuken in de draden van de Loft-modellen uit de huidige productie/batch.

Ook al waren dit slechts geïsoleerde gevallen, we nemen de zaak zeer serieus. Ik neem daarom rechtstreeks contact met je op, omdat jouw Loft mogelijk ook getroffen is. We werken hard aan een oplossing en zullen zo snel mogelijk een geoptimaliseerd verbindingsdeel leveren, zodat je nog lang van je Loft kledingroede kunt genieten. Deze optimalisatie zal je LOFT nog stabieler maken dan ooit tevoren.

We sturen je de onderdelen zo snel mogelijk toe. Om veiligheidsredenen vragen we je de kledingroede tot die tijd niet te gebruiken. Ons hele team werkt aan de oplossing en we verwachten je binnen 4-6 weken een optimale oplossing te kunnen bieden.

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen op +49 (0) 7502 5779564 of gewoon reageren op de e-mail die je hebt ontvangen.

Met vriendelijke groet
Patrick - oprichter van pamo.

Wat gebeurt er nu?

1. Je ontvangt zo snel mogelijk updates over de voortgang van onze oplossingen.

2. Je ontvangt automatisch de geoptimaliseerde onderdelen en een klein cadeautje voor je vertrouwen. Verwacht in 4-6 weken.

3. Installatie van de nieuwe onderdelen om je kledingroede nog stabieler te maken.

Als je afleveradres is veranderd, stuur ons dan je nieuwe adres door te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen.

Als je niet kunt wachten op de stabielere onderdelen, bieden we je ook aan om je model terug te sturen en een ander model te kiezen en daar 30% korting op te krijgen.

Als je je LOFT niet meer wilt, kunnen we je ook aanbieden om het terug te sturen en ontvang je een tegoedbon (of terugbetaling) voor het volledige aankoopbedrag. Vul hiervoor het formulier in en stuur het terug naar de e-mail die je hebt ontvangen.

Meer informatie over de terugroepactie vind je hier.